Ua maua e Höganäs fa'atekonolosi fa'atosina o le pa'u u'amea mai Metasphere

Faatasi ai ma le mauaina o Metasphere Technology e Höganäs, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le tauvaga mo paʻu uʻamea i le maketi gaosiga faʻaopoopo.
Fa'auluuluga i Luleå, Suetena, Metasphere na fa'avae i le 2009 ma fa'aogaina le tu'ufa'atasiga o le plasma ma le centrifugal force e fa'atomize ai metala ma maua ai le pa'u u'amea spherical.
E le'i fa'ailoaina fa'amatalaga fa'apitoa o tu'utu'uga ma tekonolosi. Peita'i, fai mai Fredrik Emilson, Pule Sili o Höganäs: “O tekinolosi a Metasphere e tulaga ese ma fou.
O le plasma atomization tekinolosi ua atiina ae e Metasphere e mafai ona faaaogaina e atomize metals, carbides ma ceramics.Pioneering reactors faagaoioia i "maualuga maualuga vevela" ua oo mai i le taimi nei ua masani ona faaaogaina e fai ai pauta mo coatings luga. o le a "tele lava i le vaega o gaosiga faʻaopoopo, lea o loʻo i ai se manaʻoga maualuga mo mea fou," o le tala lea a Emilson.
Na taʻua e Höganäs e leʻi maeʻa le gaosiga o le gaosiga ma o le galuega e gaosia ai le reactor o le a amata i le kuata muamua o le 2018.
O le ofisa autu i Suetena, o Höganäs o le kamupani sili ona tele i le lalolagi e gaosia oloa uʻamea. I totonu o pauta uʻamea mo le maketi gaosiga faʻaopoopo, o se kamupani Suetena, Arcam, e ala i lana lala AP & C, o loʻo avea nei ma se tasi o taʻitaʻi i le gaosiga o ia mea.
O le maketi o meafaitino na tumu i gaioiga i le 2017, faʻatasi ai ma kamupani e aofia ai Alcoa, LPW, GKN ma PyroGenesis o loʻo faʻaauau uma le alualu i luma i le tausaga.
E mata'ina fo'i le alualu i luma i polokalame fa'akomepiuta e fa'atatau i le fa'aitiitia o le pa'u u'amea o lo'o fa'aaogaina i le faiga o le lomitusi 3D. Mo se fa'ata'ita'iga, Metale e-Stage talu ai nei na fa'alauiloa mai e Materialise.
O le 3D Lab i Polani o se ituaiga pisinisi fou foi mo le gaosiga o paʻu uʻamea. O la latou masini ATO One e faʻatatau i tagata faʻaoga e manaʻomia ni vaega laiti o mea paʻu uʻamea - e pei o fale suʻesuʻe - ma e faʻatatauina o le "ofice friendly".
O le faʻateleina o le tauvaga i le maketi o meafaitino o se atinaʻe faʻafeiloaʻi, ma o le iʻuga faʻaiʻuga o loʻo folafola mai ai le lautele lautele o meafaitino faʻapea foʻi ma tau maualalo.
Fa'ailoga mo le tausaga lona lua 3D Printing Industry Awards ua tatala nei. Fa'ailoa mai po'o fea kamupani meafaitino o lo'o ta'ita'ia le fa'atosina gaosi oloa i le taimi nei.
Mo tala fou uma o pisinisi lomitusi 3D, lesitala i la matou nusipepa 3D lomitusi leai se totogi, mulimuli mai ia i matou i luga o Twitter, ma fiafia ia i matou i luga o le Facebook.
O ata fa'aalia o lo'o fa'aalia ai le fa'avae o Luleå Metasphere Technology Urban Rönnbäck ma le Pule Sili o Höganäs Fredrik Emilson.
O Michael Petch o le Pule Sili o le 3DPI ma le tusitala o le tele o tusi lolomi 3D. O ia o se failauga autu masani i fonotaga faʻapitoa, tuʻuina atu lauga e pei o le 3D lolomi o graphene ma ceramics ma le faʻaogaina o tekinolosi e faʻaleleia ai le saogalemu o meaʻai. O Mikaele e sili ona fiafia i le saienisi i tua atu o tekinolosi faʻafou ma le tamaoaiga ma agafesootai e oʻo mai ia i latou.


Taimi meli: Iul-05-2022