Ole auala lea e maua fua ai le malosi ole Windows, fa'amatala

Afai o loʻo e vaʻavaʻai e fausia se avanoa lanu meamata ae e te le iloa poʻo fea e amata ai, o le US Department of Energy o loʻo ofoina atu nei le faʻapipiʻiina fua o faʻamalama lelei mo lou faʻaogaina. ma le auala e faʻapipiʻi ai.
O le upegatafa'ilagi a le DOE o lo'o fa'asoa mai ai e mafai ona fa'aoga fa'amalama lelei i totonu o fale fou po'o fale o lo'o i ai. taofi le sao o le ea, ina ia aua ne'i faigaluega ovataimi lou fale (ma fa'ateleina au pili!) taumafai e fa'avela pe mālū.
O le a le fa'amalama lelei? E tusa ai ma le Modernize, o fa'amalama lelei e fa'aalia ai "fa'amalama fa'alua pe fa'atolu, fa'amalama lelei maualuga, o se fa'alava tioata maualalo, argon po'o krypton gas e fa'atumu i le va o fa'amalama, ma fa'apipi'i va'ava'ai."
O faʻataʻitaʻiga o faʻamalama faʻamalama maualuga e aofia ai mea e pei o fiberglass, laupapa, ma laupapa faʻapipiʻi. o fa'amalama tioata maualalo pito i fafo e mafai ona vavaeeseina le vevela mai lou fale a'o tu'u pea i le susulu o le la.Low-e glazing e mafai fo'i ona galue i tua, tu'u i le vevela ma poloka le la.
Afai o loʻo e popole e uiga i le manatu o le "faʻafefeteina" i le va o faʻamalama faamalama, aua e te popole! Argon ma krypton e leai ni lanu, e leai se manogi ma e le oona. auala faauo e mafai.
E ala i le Matagaluega o Malosiaga ma le Puipuiga o le Siosiomaga (DEEP), na faatuina ai e Connecticut le Polokalame Fesoasoani mo le Tau e faaitiitia ai le malosi ma le suauu mo fale maualalo e ala i le faaleleia o fale.
O se lisi atoa o le agavaa, e aofia ai le talosaga, o loʻo lisiina i luga o le upega tafaʻilagi a le Weathering Assistance Program iinei. Afai e filifilia, o le ae faia se suʻega malosi e iloa ai po o fea fua o le tau o le a faʻapipiʻiina. ma puipui puipui, ma asiasiga o le soifua maloloina ma le saogalemu.
O loʻo i ai foi i le upega tafaʻilagi a le DOE se lisi o fautuaga mo le faʻamautinoaina pe o lelei lau faamalama ma e mafai ona suia i se ituaiga sili atu ona lelei.
Ia mautinoa e suʻe le igoa ENERGY STAR i luga o le faʻamalama.O faʻamalama uma o le malosi o loʻo i ai se faʻailoga faʻatinoga na tuʻuina atu e le National Fenestration Rating Council (NFRC), lea e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le malosi o se oloa. Faafetai, mo le manuia. o tagata fa'atau, o le upega tafa'ilagi a le NFRC o lo'o tu'uina atu ai se ta'iala i fa'ailoga uma ma uiga i luga o le igoa o fa'atinoga.
O le mea mulimuli, e pule lava le tagata lava ia pe o le a le mea e fai i a latou faamalama, ae aua le popole, o le ae le faanoanoa i le faʻapipiʻiina o faʻamalama malosi mo se mea e sili atu le lanumeamata ma le taugofie o le fale.
O lenei kamupani o loʻo tauivi ma 'meafale vave' ma faʻavaa moega faʻalautele, sofa, ma isi mea (faʻapitoa)
© Copyright 2022 Green Matters.Green Matters ose fa'ailoga fa'amaufa'ailoga. aia tatau uma fa'aagaga. E mafai e tagata ona maua taui mo le feso'ota'i atu i nisi o oloa ma auaunaga i luga o lenei 'upega tafa'ilagi. O ofo e mafai ona suia e aunoa ma se fa'aaliga.


Taimi meli: Iul-15-2022