Fa'amoemoega pupula mo fa'amalama manino o le la mo le amataga

O le amataga o tekinolosi i le Redwood City, Kalefonia ua fausia ai se faamalama tioata ma sela malamalama photovoltaic, lea e talitonu o le a suia ai le auala e faaaoga ai le malosi o le la.
A'o fa'atupula'ia kamupani i le lalolagi atoa i le fa'alauteleina ma le fa'aleleia o le malosi fa'afouina, o lo'o taumafai kamupani fa'avae sola e maua mai le tele o le malosi mai sela laiti ma la'ititi la'ititi.O nisi tetee i tekinolosi e sau mai le foliga le lelei o sela lapopoa o la e tuu i luga o taualuga po o avanoa avanoa.
Ae ui i lea, na faia e Ubiquitous Energy Inc. se isi auala.E leʻi galulue le kamupani ma tagata tauva e taumafai e faʻaitiitia le lapopoa o solar cell taʻitasi, ae na mamanuina se lapoʻa e faia i tioata toetoe lava a manino e mafai ai e le malamalama ona ui atu e aunoa ma se faʻalavelave aʻo ulufale atu Le vaʻaia le vaʻaia o le fusi o alaleo.
O a latou oloa e aofia ai se ata tifaga e le vaaia e tusa ma le tasi vaeafe o le milimita mafiafia ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o vaega tioata o loʻo iai.E manino lava, e le o iai ni lanu lanumoana-efuefu e masani ona fesoʻotaʻi ma paneta sola.
O lo'o fa'aogaina e le ata tifaga se ata e ta'ua e le kamupani o le ClearView Power e fa'asalalau atu ai le malamalama i le fusi o alaleo a'o fa'amomoli atu i luga o le infrared ma le ultraviolet.O na galu e liua i le malosi.E sili atu ma le afa o alaleo e mafai ona faʻaaogaina mo le liua o le malosi e pa'ū i totonu o nei laina e lua.
O nei paneta o le a gaosia pe tusa ma le lua vaetolu o le eletise e gaosia e paneta masani o le la.E le gata i lea, e ui lava o le tau o le faʻapipiʻiina o ClearView Power windows e tusa ma le 20% maualuga nai lo faʻamalama masani, o latou tau e sili atu le taugofie nai lo mea faʻapipiʻi i luga o le fale poʻo fausaga mamao o le la.
O Miles Barr, o le na faavaeina le kamupani ma le ofisa sili o tekinolosi, fai mai e talitonu o ia e le faatapulaaina talosaga i faamalama i totonu o fale ma fale ofisa.
Na faapea mai Barr: “E mafai ona faatatau i faamalama o fale maualuluga;e mafai ona faʻaoga i tioata taʻavale;e mafai ona faʻaoga i le tioata i luga o le iPhone.""Matou te vaʻai i le lumanaʻi o lenei tekinolosi o le a faʻaaogaina i nofoaga uma o loʻo siomia ai i matou."
E mafai fo'i ona fa'aogaina sela sola i isi fa'aoga i aso ta'itasi.Mo se fa'ata'ita'iga, o fa'ailoga o le alatele e mafai ona fa'aola e nei sela sola, ma fa'ailoga fata supamaketi e mafai fo'i ona fa'aalia ai tau o oloa e mafai ona fa'afou vave.
O Kalefonia sa avea ma taʻitaʻi i le suiga i malosiaga faʻafouina.O le fuafuaga a le malo o le setete e manaʻomia e oʻo atu i le 2020, o le 33% o le eletise a le setete o le a maua mai isi punaoa, ma e oʻo atu i le 2030, o le afa o le eletise uma o le a faʻafeiloaʻi e isi auala.
Kalefonia i lenei tausaga na amata foi ona manaʻomia fale fou uma e aofia ai nisi ituaiga o tekinolosi la.
E mafai ona e mautinoa o le a mataʻituina lelei e le matou aufaigaluega faʻatonu manatu uma e lafoina ma o le a faia ni gaioiga talafeagai.E taua tele lou finagalo ia i matou.
O lau tuatusi imeli e na'o le fa'aoga e fa'ailoa atu ai i lē na te mauaina po'o ai na lafo le imeli.E le fa'aogaina lou tuatusi po'o le tuatusi o le tagata e mauaina mo se isi lava fa'amoemoega.O faʻamatalaga e te tuʻuina atu o le a faʻaalia i lau imeli, ma Tech Xplore e le taofia i latou i soʻo se ituaiga.
O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaogaina kuki e fesoasoani ai i faʻasalalauga, auʻiliʻili lou faʻaogaina oa matou auaunaga ma tuʻuina atu mea mai isi vaega.I le faʻaaogaina o la matou upega tafaʻilagi, e te faʻamaonia ai ua e faitau ma malamalama i la matou tulafono faʻapitoa ma aiaiga o le faʻaogaina.


Taimi meli: Nov-02-2020