O le Nano Jewelry ua fa'alauiloa meaalofa sili ona lelei mo lona fa'aalia o le 24K auro - Fa'asalalauga Fa'asalalau

17 Fepuari, 2020 - Tel Aviv, Isaraelu - Nano Jewelry o se taʻutaʻua taʻutaʻua e mitamita i le sau ma se laina faʻapitoa o tusitusiga auro 24k.O lenei fa'ailoga e ofoina atu teuga fa'amanatu mo ia na faia ma le tu'inanau tele, fa'atasi ai ma se pa'i o le nanotechnology.E tulaga ese le aoina o aso faamanatu a le kamupani ona o meaalofa auro o le aso faamanatu mo ia o loʻo faʻaalia ai le tusitusiga o le 'I Love You' i gagana e 120.

“O a matou mea e aoina mai e masani lava ona magafagafa, e sili atu nai lo na o se fesoasoani.O matou o le vaifofo mo na alii poʻo fafine o loʻo maua i latou lava e tausumu mo upu pe a oʻo mai i le faʻaalia o lo latou alofa.O faʻamatalaga laiti 24k i gagana e 120 o le fuaitau alofa e fesoasoani ia i latou e faʻaalia lo latou alofa e aunoa ma le fai atu o se mea.O le alofa e tumau faʻatasi i le mafiafia ma le vaivai.Mo se ulugalii e nonofo faatasi i le lototetele i nei afa uma o le mea lea e fai ai se mafutaga, auro mama!O le mafuaaga lea na matou tusia ai lou alofa e le itiiti ifo i le 24k auro, i le aso faamanatu mo lana aoina, "o le faʻamaoniga lea a le Pule Sili o Nano Jewelry.

Ae ui i lea, o le laina o mea teuteu o loʻo i ai foi se aofaʻiga tele o mea teuteu faaleagaga, mea teuteu alofa, teuteuga o le zodiac, ma e oʻo lava i mea eseese ma togi o metala.O lo'o i ai filifili o le 925 sterling silver, 14k auro, 14k White Gold, ma le 3 microns o auro fa'apipi'i.O faʻamaumauga e faia i le 24k auro mama.

O le filifiliga matagofie a le saite o meaalofa fa'amanatu mo ia, o se auala sili lea e pa'i atu ai i le loto o lena tama'ita'i fa'apitoa, o lona fatu fo'i e auro!

O le Nano Jewelry o se kamupani teuga sili mai Tel Aviv ma sili atu i le 26 tausaga o le poto masani i le fatuina o mea teuteu musuia.

Fa'asalalauga Fa'afeso'ota'i Igoa o le Kamupani: Nano Jewelry Fa'afeso'ota'i Tagata: Zohar EzraImeli: Auina Imeli Telefoni: 1-800-517-1380 Atunu'u: IsraelLapepa: https://www.nano-jewelry.com/collections/anniversary-gifts-for-her


Taimi meli: Mati-12-2020